TASUTA TARNE ALATES 30€ TASUTA TARNE ALATES 30€
DISKREETNE PAKEND DISKREETNE PAKEND
TASUTA TARNE ALATES 30€
100 PÄEVA TAGASTUS
NutNut.ee – Tule siis, kui ise tahad
Ostukorv

€0

NutNut
Minu konto Menu

Ostukorv on tühi

Avaleht Blogi Jänku, kuul või vaakum? Suur vibraatori valimise juhend

Jänku, kuul või vaakum? Suur vibraatori valimise juhend



Kaks peamist küsimust, millele tuleb õige lelu valimisel vastata: kas see peaks visuaalselt meenutama mehe peenist ning kas see peaks vibreerima, pöörlema või pulseerima. Maksimaalse realistlikkuse tagab tavaline realistlik dildo. Kui soovid midagi huvitavat ja ebatavalist, siis vali mitterealistliku disainiga seade. Mõlemal on suur hulk funktsioone: vibratsioon, pulsatsioon, rotatsioon, veekindlus, kaugjuhtimine, iminapad ja palju muud.


Mitterealistlik G-punkti vibraator

Mis see on: fallosekujuline lelu, mis ei meenuta välimuselt peenist.
Milleks: tupe ja G-punkti stimuleerimiseks.
Millist materjali eelistada: silikoon.
Kuju: kõvera või suurendatud otsaga lelud spetsiaalselt G-punkti stimuleerimiseks; reljeefsed lelud stimuleerivad lisaks ka tupeseinu.
Millele tähelepanu pöörata: proovi hinnata lelu diameetrit realistlikult. Reegel „mida suurem, seda parem“ alati ei kehti. Liiga suured dildod võivad tekitada ebamugavust või isegi kahjustusi.


Jänkuvibraatorid

Neile, kes tahavad kõike ja korraga, on olemas naiste sekslelud, mis stimuleerivad samaaegselt nii kliitorit kui ka tuppe. Kuulsad jänkuvibraatorid on fallose kujuga ning väikese otsaga, mis ulatub kliitorini. Kõik jänkud vibreerivad, mõned neist pöörlevad ja mõned on mõeldud ka vannis või duši all kasutamiseks. Soovitud efekti saavutamiseks tuleb valida õige suurus, mis vastab sinu anatoomiale. Enne lelu valimist oleta, mis suurusega otsa ja fallosekujulist osa sul vaja on.

Mis see on: fallosekujuline lelu, millel on kliitorit stimuleeriv ots.
Milleks: samaaegseks tupe ja kliitori stimuleerimiseks
Millist materjali eelistada: silikoon.
Millele tähelepanu pöörata: mida suurem on ots kliitori stimuleerimiseks, seda suurem on tõenäosus, et lelu sobib just sinule, sest kõikidel naistel asub kliitor erineval kaugusel tupeavast. Lai ots stimuleerib mitte ainult kliitorit, vaid ka häbememokkasid. Kui valid lelu spetsiaalselt katsetamaks tehnikat, mille järgi stimuleeritakse algul kliitorit ning alles viimasel hetkel toimub penetratsioon, sobib painduva otsaga jänkuvibraator, mida saab kergelt õigel hetkel eemale suunata.


Tupekuulid

Need ei ole päris sekslelud, sest nende põhifunktsioon seisneb naise tupelihaste treenimises. Esiteks parandab see seksi kvaliteeti mõlema partneri jaoks. Teiseks võimaldab see kergemini üle elada sünnituse ja jõuda heasse vormi pärast lapse sündi.


Klitoristimuleerijad

Mis see on: erineva kujuga tavaliselt väiksemad lelud.
Milleks: kliitori stimuleerimiseks, mistahes erogeensete piirkondade erootiliseks massaažiks või eelmänguks partneriga enne seksi.
Millist materjali eelistada: silikoon, metall, ABS-plast. Silikoon on pehme ning seda on meeldiv puudutada. ABS-plast laseb vibratsiooni läbi paremini kui silikoon – sobib neile, kes otsivad väga intensiivset stimulatsiooni. Metall laseb vibratsiooni läbi paremini kui silikoon ning seda võib temperatuuriga mängimiseks soojendada ja jahutada.
Millele tähelepanu pöörata: lisaks vibratsioonile on praegu ka palju muid tehnoloogiaid, näiteks mõned seadmed imiteerivad kliitori lakkumist, teised sobivad suhuvõtmiseks. Vaata toote juures olevast videot, kuidas täpselt lelu töötab.


Vibrokuulid

Viborkuul on väike kliitoristimuleerija. Sobib algajatele sekslelude maailmas. Kuule saab kanda kaasas käekotis, võtta puhkusele kaasa, näidata sõbrannadele – need on väikesed ja sageli huvitava disainiga.
Kliitoristimuleerijate kategooriast leiad naiste sekslelusid ka selliste funktsioonidega nagu suuseksi imiteerimine, kaugjuhtimine, hääle ja muusikaga sünkroniseerimine jms. Enamik neist sobib suurepäraselt nii omaette nautimiseks kui ka eelmänguks partneriga.

Kuulvibraator ei sobi samaaegseks tupe ja kliitori stimuleerimiseks. Seda võib kasutada iga piirkonna jaoks kordamööda. Kõikidel kuulvibraatoritel on nöör või juhe, mis võimaldab vibraatorit juhtida. Paljud brändid toodavad kuulvibraatoreid, millel on kaugjuhtimispult.


Vibromunad

Mis see on: puldiga juhitav või telefoniga sünkroniseeritav munakujuline lelu.
Milleks: sisemiseks ja väliseks stimuleerimiseks, mistahes erogeensete piirkondade erootiliseks massaažiks või eelmänguks partneriga enne seksi.
Millist materjali eelistada: silikoon.
Millele tähelepanu pöörata: lelu sobib suurepäraselt eelmänguks partneriga. Üks teist võib hoida käes pulti või nutitelefoni ning pakkuda teisele naudingut distantsilt.


Vaakumstimulaatorid ja õhkstimulaatorid

Mis see on: ühed tõhusaimad lelud naiste masturbatsiooniks.
Milleks: kliitori stimuleerimiseks ja kiireks orgasmiks.
Millist materjali eelistada: kere ABS-plastist, kliitorit stimuleeriv ots silikoonist.
Millele tähelepanu pöörata: lelu stimuleerib kliitorit õhu pumpamisega, veri suundub kiiresti kliitorisse ning orgasm saabub 2–6 minuti jooksul. Lelu sobib ka tundlikule nahale ning seda saab kasutada mitu korda järjest, sest see ei ärrita limaskesta.

Viimaste aastate uudistoode naiste sekslelude maailmas on vaakumstimulaatorid. Nende peamine eripära seisneb selles, et stimulatsioon toimub tänu lainetena toimuvale vaakumiefektile, mitte aga vibratsioonile. Need lelud sobivad ideaalselt tundliku naha ja limaskestaga naistele – ei mingit ärritust või ebamugavust.

Wand-vibraatorid

Mis see on: kõige intensiivsem vibreeriv lelu.
Milleks: kliitori ja muude erogeensete piirkondade intensiivseks stimuleerimiseks, massaažiks.
Millist materjali eelistada: kere ABS-plastist, pea silikoonist.
Millele tähelepanu pöörata: Wand-vibraator sobib kliitori stimuleerimiseks madala tundlikkusega naistele.

Wand-vibraator on mõeldud ainult väliseks stimulatsiooniks. Klassikalises mõistes on see võrdlemisi suur võrgust töötav masseerija, kaasaegne variant on aga laetav, müratu, väike ja veekindel.

Sulle võib huvi pakkuda