TASUTA TARNE ALATES 30€ TASUTA TARNE ALATES 30€
DISKREETNE PAKEND DISKREETNE PAKEND
TASUTA TARNE ALATES 30€
100 PÄEVA TAGASTUS
NutNut.ee – Tule siis, kui ise tahad
Ostukorv

€0

NutNut
Minu konto Menu

Ostukorv on tühi

Avaleht Blogi Kuidas kaugsuhtes särtsu hoida?

Kuidas kaugsuhtes särtsu hoida?

Kuidas kaugsuhtes särtsu hoida?

Ilmselt on igaüks meist olnud oma elus kas kaugsuhtes või lihtsalt oma partnerist mõne aja jooksul füüsiliselt eemal. Kindlasti on sellistel suhteperioodidel ka omad eelised, kuid enamiku jaoks pole saladus, et kaugsuhtes olla ei ole sugugi alati kerge. Populaarse erootikapoe NutNut eksperdid annavad nõu, kuidas hoida oma seksuaalelu särtsakana, kui füüsiline kontakt partnerite vahel ei ole võimalik.


Kaugjuhitavad sekslelud

Viimaste aastatega on turule tulnud mitmeid põnevaid lelusid, mida saab juhtida mobiilirakenduse kaudu. See on suurepärane viis, kuidas partnerid saavad ka teineteisest kaugel olles intiimsust säilitada. Väga head tagasisidet on saanud näiteks Lelo vibraator, mis stimuleerib korraga nii naise G-punkti kui ka kliitorit.


Videokõned

Lisaks sõnumitele ja seksikate piltide saatmisele kasutage kindlasti ka videokõne võimalusi. Uuringud näitavad, et selline suhtlus aitab vähendada üksindustunnet ning suurendab lähedust, rahulolu ja usaldust, vähendades samal ajal armukadedust. Samas ärge unustage, et videokõne ei ole sugugi ainult rääkimiseks, vaid on suurepäraselt kombineeritav eelmise punktiga. Kui partnerid kasutavad samaaegselt sekslelusid ning näevad teineteist naudingut saamas, viib see (kaug)suhte täiesti uuele tasemele!


Planeerimine

Hea mõte on kokku leppida regulaarne aeg, mil partnerid saavad videokõne teel kokku: lihtsalt suhtlemiseks või ka vallatumateks ettevõtmisteks. Tänapäeval on raske juhuslikult tabada hetke, mil taoline kõne oleks kohane. Planeerimine võimaldab aga juba varakult teie mõlema fantaasial lennata ning vajadusel valmistuda.


Usaldus

Usaldus on oluline igasuguses suhtes, kuid kaugsuhtes muutub see erakordselt tähtsaks. Suhtle oma partneriga, et rääkida läbi mõlema ootused, vajadused, eelistused ja ka piirid. Nii sekslelude videoseansid kui ka kaugsuhe ise toimivad vaid juhul, kui partnerid usaldavad teineteist.


Mitmekesisus

Rutiin võib hävitada nii tava- kui ka kaugsuhte. Seega on kõnede planeerimine ja harjumuspärane vibraator väga head, aga ühel hetkel tuleb suhte hoidmiseks siiski rutiinist väljuda. Võib-olla on just praegu õige hetk millegi uue avastamiseks – olgu selleks anaaltapp või masturbaator.


Pole kahtlust, et kaugsuhe või ajutine lahusolek on väljakutse, kuid tänu paarile nipile võib see periood osutuda hoopis kirglikumaks kui tavasuhe. Usaldage teineteist, pange paika teatud reeglid ja graafikud, kuid julgege proovida ka midagi uut ja ootamatut!

Sulle võib huvi pakkuda