TASUTA TARNE ALATES 30€ TASUTA TARNE ALATES 30€
DISKREETNE PAKEND DISKREETNE PAKEND
TASUTA TARNE ALATES 30€
100 PÄEVA TAGASTUS
NutNut.ee – Tule siis, kui ise tahad
Ostukorv

€0

NutNut
Minu konto Menu

Ostukorv on tühi

Avaleht Blogi 7 parimat vibraatorit naistele 2023 aastal!

7 parimat vibraatorit naistele 2023 aastal!

7 parimat vibraatorit naistele 2023 aastal!

Kas otsid uusi ideid, kuidas oma voodielu vürtsikamaks muuta või hoopiski surisevat kaaslast, millega hullata siis kui partnerit parasjagu käepärast pole? Üks võimalus oma keha täiesti uutmoodi hellitada on hankida endale vibraator naistele. Kuna vibraatorite müük on jätkuvalt tõusujoones, siis on just praegu õige aeg uue või järgmise vibraatori ostmiseks.

See jänkuvibraator ühendab endas kaks taevalikku naudingut: G-punkti ja kliitori stimulaatori. Kusjuures lelul on lausa 11 vaakumrežiimi. Vaakumstimulaator on naiste vibraatorite viimaste aastate uudistoode ning tähendab seda, et vibreerimise asemel tekitab naudingut hoopis lainetena toimuv vaakumefekt.
Stiilse väljanägemisega valge rabbit vibraator on täpselt nii diskreetne, et ei tekita võõrastel inimestel liigseid küsimusi ning veekindel, mis tähendab seda, et kui sul tuleb tuju vanni minna või oma duši all käik veidi põnevamaks teha, siis aitab Satisfier Pro su ilusasti hädast välja.

Magic Motion on ideaalne mänguasi kõigile, kes elavad kitsastes oludes. See kontrollitav Lush vibraator on nii tilluke, et mahub vajadusel kasvõi taskusse. Kuid ettevaatust Magic Motion on väike aga võimas. Magic Motion äpiga kontrollitav lelu pakub tänu seitsmele erinevale vibratsioonile erinevaid mõnuaistinguid kuhu iganes sa ka ei läheks. Selle puldiga vibraatoriga ei hakka sul kunagi igav. Mängi endaga kasvõi bussis või kontoris või anna kontroll hoopis partnerile, kes võib sind ka distantsilt ühe nupuliigutusega taevastesse kõrgustesse tõsta.

3

Parim soojendusega vibraator

Svakom Angel jänkuvibraator soojendusega

€79,99

Lisa ostukorvi

Angel on ideaalne nagu täiuslik poisssõber. Nimelt on Angeli näol tegu ilusa kärtsroosa vibraatoriga, mis on disainitud täpselt nii, et seda oleks mugav käes hoida. Lisaks suudab see tark abivahend aidata sind igas olukorras. Tahad korraldada romantilise õhtu iseendaga? Süüta aga küünal ning lase Angelil stimuleerida su nibusid, vibreerida vastu su kliitorit ning leida üles su G-punkt. Kasuta seda selleks, et end vahekorraks üles kütta või lase hoopis partneril end Angeliga õrritada.
Angeli teeb eriti mõnusaks selle soojendav südamik, mis võib soojeneda kuni 38 kraadini. Hüvasti külm silikoon vastu nahka!

4

Parim sobivus sinu kehaga

Satisfyer - Sunray topeltstimulaator

€59,95

Lisa ostukorvi

Kui partneri valikul me ta peenise kuju valida ei saa, siis vibraatorit ostes võiks siiski püüelda ideaalse anatoomilise sobivuse poole. Satisfyer on erakordselt tark vibraator ja lausa nii äge, et tänu silikooni painduvusele ja lelu sees olevale ketilülile sobitub see ideaalselt just sinu kehale.
Kliitoristimulaator töötab survelainetega ning G-punkti masseerib Satisfier vibratsioonidega. 10 vibratsiooni programmi 11 intensiivsusega tagavad selle, et saad kujundada kõikvõimalikke vibratsiooniprogramme oma soovidest lähtuvalt. Ühendades vibraatori äpiga ootab sind lausa lõputu programmivalik. Lisaks saad ühendada vibraatori Spotifyga ning saada naudingu oma lemmikmuusika saatel.

5

Parim wand-vibraator

Lelo Smart wand-vibraator

€159,90

Lisa ostukorvi

See stiilne musta värvi vibraator on suur, võimas ja vaikne. 22 cm pikkune Lelo vibraator võtab su käsile pealaest jalatallani. Kuidas oleks näiteks väikse massaažiga eelmängu ajal? Lase aga Smart Wandil näidata, mida ta suudab ning sa ei pea pettuma. Kõigepealt mudib ta läbi su pinges kaela ja õlalihased, siis teeb parimat jalamassaaži ning siis liigub sujuvalt sinu või partneri erogeensete tsoonide juurde. Eriti mõnusaks teeb sauvibraatori aga SenseTouch režiim. Mida tugevamini sa lelu pead vastu oma keha surud, seda intensiivsemaks muutub vibratsioon.

Magic Bunny täidab kõik kaasaegse jänkuvibraatori ootused. Kena lillat värvi vibraatorit on mugav kasutada, ta on soodne ning suurepärane G-punkti ja kliitori vibraator. See on ideaalne naisele, kes soovib, et vibraatoril oleks mitmeid režiime ning et ta saaks oma lemmikleluga ka näiteks koos vanni minna.

7

Parim G-punkti vibraator

Svakom Amy G-punkti stimuleerija

€64,90

Lisa ostukorvi

Imekaunis õrnroosa Amy näeb välja väga diskreetne. Amy parim valik, kui otsid head G-punkti stimuleerijat. Kumer silikoonist vibraator libiseb kergesti sinna kuhu vaja ning pakub tundidepikkust naudingut. Režiimidest võid valida kõike alates vibratsioonist kuni pulseerimiseni. Amy on tõesti nagu parim sõbranna, kellega katsetada, mis sulle ikkagi voodis kõige rohkem meeldib.

Endale sobiva vibraatori leidmiseks on kõige parem katsetada erinevaid režiime ja mudeleid ning ka oma keha hästi tundma õppida. Kui seda ühte ja õiget on raske leida, ei tasu pead norgu lasta. Keegi pole öelnud, et pead vaid ühe leluga leppima.

Vaata kõiki vibraatoreid siit

Sulle võib huvi pakkuda