FREE DELIVERY FROM 30€ FREE DELIVERY FROM 30€
DISCREET PACKAGING DISCREET PACKAGING
FREE SHIPPING FROM 30€
100 DAYS RETURN
NutNut.ee – Pleasure one click away
Cart

€0

NutNut
My account Menu

Cart is empty

Home Blogs Sex and weed - what do we know?

Sex and weed - what do we know?

Sex and weed - what do we know?

This article is in the process of translation. Sorry for the inconvenience.

Marihuaanat müüvaid kaupluseid on Eestis tänaseks päevaks päris mitu. Kanep on tuntud oma lõõgastavate omaduste poolest.

Pea meeles, et kanepi näol ei ole tegu vaid narkootikumiga, vaid tarvitada saab ka kanepiõli ning paljusid teisi huvitavaid tooteid!

Loe , kuidas võib see Sinu seksuaalelu parandada ning pea meeles, et ainsat legaalset marihuaanat saab osta konkreetsetest kauplustest.

Kanep leevendab ärevuse ning depressiooni sümptomeid ning seega suudab inimest rohkem lõdvestada. 1984. Aasta uuringus leiti, et 58% meestest ning 32% naistest kogesid kanepi mõju all võimendatud orgasme. 2017. aasta uuringus leiti, et indiviidid, kes tarvitasid aktiivselt kanepit, olid seksuaalselt aktiivsemad kui need, kes ei tarvitanud kanepit.

Dr. Lynn viis läbi rohkem kui 300 naise peal küsitluse, kus selgus, et need naised, kes tarvitasid enne vahekorda kanepit, kogesid tugevamaid orgasme. Miks mõjutab kanep inimeste seksuaalelu sellisel moel? Lisaks stressileevendusele toodab inimese organism peale organismi ise naturaalseid kannabinoide, mida leidub ka kanepis. See näitab tugevat seost kanepi ning orgasmi vahel.

Kanep on veresooni avav ning verevoolust kiirendav ning seega võimeline vähendama valu ning ebamugavustunnet, mis võib seksi ajal tekkida. Probleemkohaks on kanepi tarvitamise puhul liigne apaatia, hilinenud või ära jäänud seemnepurse ning tupekuivus. Samuti võib pikaajaline kanepi tarvitamine kahjustada spermakvaliteeti ning alandada sugutungi.

Juhime tähelepanu sellele, et Eestis on legaalne vaid Kanep, mille THC on alla 0,2% ning neid saab soetada litsensiga poodidest. Kanep on narkootikum, millel puuduvad veel piisavalt laiahaardelised uuringud, et teha üldistusi kasulikkuse ja kahjulikkuse poolt- ning vastuargumentide üle.

You may also like